Italieplein
shop

Voelen

De winter is terug in Italië

07/03/2012  |  actueel  |  door redactie italieplein

Een wijngaard in Piemonte ligt bedolven onder de sneeuw (archieffoto). Voor heel Italie zijn deze week regen en sneeuw voorspeld. De winter is daarmee terug na een week met zacht lenteweer. Foto: Rising Damp

Na een week met temperaturen die passen bij de lente, is de temperatuur in het noorden van Italië weer onder nul gezakt. In de noordelijke regio Piemonte viel in de bergen 50 centimeter sneeuw en ook voor Turijn en het noord-westelijke Valle d'Aosta zijn temperaturen onder nul voorspeld.

Voor heel Italië wordt deze week regen voorspeld, het zuidelijke Sicilië krijgt mogelijk te maken met een stormfront vanuit Afrika. In het noord-oostelijk gelegen Triëst zijn windsnelheden gemeten van 100 kilometer per uur. 

Andere winterse berichten:

Wat vind jij er eigenlijk van?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

Pizza cadeau tip!

Pizza cadeau tip!


"bloem water gist zout passie" is een uniek boek over de Napolitaanse pizza met 65 recepten, 300 foto's en 50 pizza-anekdotes.

Exclusief verkrijgbaar bij italieplein voor €29,95 (gratis verzending binnen NL)

bloem water gist zout passie