Italieplein
shop

Horen

Italiaanse rocker Vasco Rossi verleidt zijn vrouwen met ballet en orkest

30/03/2012  |  muziek  |  door redactie italieplein

Het nieuwste album van Vasco Rossi staat geheel in het teken van de vrouw

Vandaag verschijnt het nieuwe album van de Italiaanse rockster Vasco Rossi, getiteld L'altra metà del cielo. De 13 nummers op het album zijn allemaal toegewijd aan het 'vrouwelijk universum'. Rossi heeft oude nummers, waarin hij vrouwen bezong als Laura, Jenny, Silvia en Gabri, een nieuwe identiteit gegeven door ze geschikt te maken voor orkest en ballet. 

Een viertal liedjes van het nieuwe album zijn alvast hier te beluisteren.

Première in La Scala, Milaan

Morgen gaat, in het beroemde operagebouw Teatro alla Scala in Milaan, de voorstelling van Rossi – een mix van dans, muziek en theater - in première. Op de site van La Scala staat dat er tijdens de shows (tot en met 13 april is Rossi in Milaan te zien) geluidsopnamen worden gemaakt. Ongetwijfeld zal er tzt dus ook een live versie van dit project het licht zien.

Wat vind jij er eigenlijk van?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

Pizza cadeau tip!

Pizza cadeau tip!


"bloem water gist zout passie" is een uniek boek over de Napolitaanse pizza met 65 recepten, 300 foto's en 50 pizza-anekdotes.

Exclusief verkrijgbaar bij italieplein voor €29,95 (gratis verzending binnen NL)

bloem water gist zout passie