IJssalon Roberto Gelato in Utrecht staat bekend om zijn excentrieke ijssmaken. De Italiaanse ijsmaker Roberto Coletti is het brein achter smaken zoals roomkaasijs, sigarenijs, hagelslagijs en rozemarijnijs. De vrouw van Roberto, Carlina Coletti De Lorenzo, heeft recent een fantastisch boek geschreven [lees hier onze recensie] over hun gezamenlijke passie voor de Italiaanse gelato.

Italiaans ijs

IJs - Carlina de Lorenzo

Het boek IJs van Carlina de Lorenzo staat vol met overheerlijke ijs-recepten

Winactie met IJs

Italiëplein geeft 3 exemplaren weg van het zeer smaakvolle boek IJs met daarin de recepten van ijssalon Roberto Gelato. Om kans te maken op een exemplaar, daagt italiëplein jou uit om een ijssmaak te bedenken die Roberto nog niet eerder heeft gemaakt [hier vind je de smaken die hij al wel heeft gemaakt]. Voeg jouw smaak toe onderaan deze post, Carlina en Roberto kiezen uit de lijst de 3 origineelste smaken. De bedenkers van deze 3 uitverkoren ijsjes krijgen van ons het boek.

Buona fortuna!