Ga je binnenkort naar Milaan? Dan hebben we hier alvast de vijf beste pizzeria’s van deze stad voor je op een rij gezet. 

La Coccinella
Dit aangename en pittoreske restaurant ligt middenin het Garibaldi district. Je pizza wordt in houtovens bereid en is overheerlijk. Het is een ontzettend populair restaurant, waardoor het verstandig is om vooraf te reserveren. Zo voorkom je immers teleurstellingen. De prijs-kwaliteitverhouding van dit restaurant is uitstekend en je wordt er prima geholpen.
Adres: Pizza Tito Minniti 8.

La Taverna
La Taverna wordt door velen gezien als het beste pizzarestaurant in Milaan. Ook hier is het doorgaans druk omdat vele mensen willen proeven van de originele Napolitaanse pizza’s met een dunne bodem en een hoge knapperige korst. Wanneer je liever een diep gevulde korst hebt, is dit overigens ook gewoon mogelijk. 
Adres: Via Anzani, 3.

Puppiricchiello
Dit pizzarestaurant ligt iets verder van het centrum af, maar is een bezoek zeker waard. De prijzen zijn er in verhouding met de hoge kwaliteit pizza’s erg voordelig. Je kunt hier na de pizza overigens ook de meest heerlijke desserts eten.
Adres: Piazzale Giovanni dalle Bande nerre, 9.

Piccola Ischia
Piccola Ischia is al ruim vijftien jaar een begrip in Milaan. Je kunt hier pizza’s in drie verschillende formaten bestellen, wat vooral met kinderen erg handig is. Ook hier zijn de pizza’s op authentieke wijze bereid en is de Napolitaanse inslag goed terug te zien in het eten.
Adres: Via G.B. Morgagni, 7. Viale Umbria, 60.

I Capatosta
Dit pizzarestaurant ligt midden in het drukke Naviglio Grande gebied, waardoor het wellicht lastig is om het te vinden. I Capatosta is het zoeken echter meer dan waard, door de ontspannen sfeer, de heerlijke pizza’s en de lage prijs.
Aders: Alzaia Naviglio Grande, 5.