Zwarte puntjes in pizzadeeg, kan dat kwaad?
Als je jouw pizzadeeg lang laat rusten, bijvoorbeeld meerdere dagen in de koelkast, …
Als je jouw pizzadeeg lang laat rusten, bijvoorbeeld meerdere dagen in de koelkast, …
Water is voor pizzadeeg een héél belangrijk ingrediënt. Een magisch ingrediënt zelfs…
Kan je pizzadeeg maken met melk of ei? En wat doen deze ingrediënten precies met je …
Op tv zappte ik langs de Engelse versie van Snackmasters. Twee topchefs kregen de…
Op uitgelekte beelden van een training van het Nederlands Elftal hoorde ik onze bond…
Het lekkere aan vakantie is dat je je 's ochtends alleen maar druk hoeft te maken ov…
Gemengde drop. Lekker! Een gemengd boeket. Prachtig! Olijfolie en balsamico me…
Heb jij dat ook wel eens... Dat je een pizza bakt die gewoon echt heel goed is. …
Pizzadeeg maken is topsport. Ik hoor je denken: "Stefan, Stefan, is dit nou niet …
Is er eigenlijk een ideale volgorde om jouw pizza te beleggen met saus, kaas en de r…
Bij het woord "Bourgondiër" denk ik eerder aan België dan aan Nederland. Toch is …
Bestaat er zoiets als gezonde pizza? Of gaan gezond en pizza gewoon niet samen? Ik g…
Beeld je in dat je op dit moment in Zuid-Italië bent. De zon schijnt, het is lekker…
Hoewel zelf thuis pizza maken onmiskenbaar populairder wordt, zie je dat (vooralsnog…
Nieuwe pizzaboeken zijn in Nederland vrij zeldzaam. Als het er een paar per jaar zij…
Pizza is meestal hartig. Met kaas, groente, vlees of vis als veelgebruikt beleg. Toc…
Als je zelf pizza maakt, dan gaat er wel eens iets mis. Je deeg rijst niet, of zakt …
Op verreweg de meeste pizza's zit kaas. Maar wil je pizza zonder kaas maken, dan heb…
Hoe bak je eigenlijk de beste pizza? Op hout? Op gas? Of gewoon op stroom? Het is ee…
Online zijn er veel pizzarette recepten te vinden. Het valt ons op dat veel van die …
Verschillende soorten pizzastenen Als je in de webshop van italiëplein een pizzaste…
Schoonmaken, wie houdt er niet van :-) Gelukkig hoef je als pizzabakker niet wekelij…
Veel pizza's zijn eigenlijk helemaal niet zo uniek. De Quattro Stagioni of Pizza Ton…
Ook zonder veel ervaring kan je best een hele goede pizza bakken. Pizza bakken wo…
Arjan uit Dordrecht stuurde me een interessante pizzavraag. Die had ik nog niet e…
Een zelfgemaakte pizza voorbakken, kan dat? Het antwoord is ja, dat kan. Ik laat je …
Traditionele houtgestookte ovens hebben altijd een stenen vloer waarop de pizza's ge…
Deze site maakt gebruik van cookies. Cookie-informatie wordt voor 14 dagen opgeslagen in je browser, daarna vragen we je opnieuw om toestemming. Door cookies tijdelijk op te slaan herkent jouw browser bijvoorbeeld als je in een bepaalde periode deze website meermaals bezoekt.
Strikt noodzakelijke cookies zijn altijd ingeschakeld, deze cookies zijn nodig om deze website correct te laten werken.
Wij gebruiken Google Analytics om anonieme informatie zoals bezoekersaantallen en meest populaire pagina's te verzamelen. Door deze cookie toe te staan, help je onze site te verbeteren.
Schakel eerst strikt noodzakelijke cookies in om je voorkeuren op te slaan!
Op deze pagina lees je meer informatie over ons Cookiebeleid [/ privacy_link]