Pastiera Napoletana: een Goddelijke Taart
In Napels bakken ze Goddelijke Pizza's, dat weet iedereen. Maar ze bakken er ook Goddelijke Taarten. Al zijn die misschien iets minder bekend dan de b…
In onze Pizza Recepten rubriek vind je voldoende inspiratie voor veel verschillende soorten pizzatoppings.
Zoals pizza met groente, kaas, vleeswaren, vis of vega. Maar ook zoete pizza’s en enkele bijzondere exemparen zoals de calzone of pizza fritta (gefrituurde pizza).
In Napels bakken ze Goddelijke Pizza's, dat weet iedereen. Maar ze bakken er ook Goddelijke Taarten. Al zijn die misschien iets minder bekend dan de b…
De Pizza Quattro Formaggi, met 4 soorten kaas, is onmiskenbaar één van de absolute Italiaanse pizza klassiekers. Maar welke 4 kazen horen er nou eigenl…
De Pizza Quattro Stagioni ('vierseizoenen-pizza') is zonder twijfel een van de klassiekers onder de Italiaanse pizza's. Vrijwel iedere Italiaanse pizza…
Focaccia is als gerecht misschien iets minder bekend dan pizza, maar dat wil niet zeggen dat focaccia geen lange, rijke geschiedenis heeft. Op deze …
Deze Pizza BBQ Chicken is de signature pizza van italiëplein-bezoeker Sebastiaan Assink. Deeg en rijstijd: 59% hydratatie 93% caputo 00 rood…
Deze "Pizza Tonno e Pesto" is de signature pizza van italiëplein-bezoeker Roel Bijvelds. Wat is het geheim van jouw signature pizza, wat maak ‘m zo …
italiëplein-bezoeker Arjan Kieftenbeld beslist op het laatste moment welke pizza het wordt... Deeg en rijstijd: 988 gr Caputo of Le 5 Stagioni …
Deze "Pizza Bistecca (pizza met biefstuk) is de signature pizza van italiëplein-bezoeker Koos Bakker. Deeg en rijstijd: 900 gr bloem type 00 …
Deze "Pizza Saltimbocca Prosciutto" is de signature pizza van italiëplein-bezoeker Guy Borghouts. Wat is het geheim van jouw signature pizza, wat ma…
Deze Pizza met spinazie, ricotta en rode ui is de signature pizza van italiëplein-bezoeker Maarten Heerdink. Deeg en rijstijd: Mijn pizza bodem i…
Deze site maakt gebruik van cookies. Cookie-informatie wordt voor 14 dagen opgeslagen in je browser, daarna vragen we je opnieuw om toestemming. Door cookies tijdelijk op te slaan herkent jouw browser bijvoorbeeld als je in een bepaalde periode deze website meermaals bezoekt.
Strikt noodzakelijke cookies zijn altijd ingeschakeld, deze cookies zijn nodig om deze website correct te laten werken.
Wij gebruiken Google Analytics om anonieme informatie zoals bezoekersaantallen en meest populaire pagina's te verzamelen. Door deze cookie toe te staan, help je onze site te verbeteren.
Schakel eerst strikt noodzakelijke cookies in om je voorkeuren op te slaan!
Op deze pagina lees je meer informatie over ons Cookiebeleid [/ privacy_link]