Pizza met knoflook en olie
Onze verre voorouders gebruikten al kruiden, olijfolie en knoflook om brood of pasta op smaak te brengen. Die gewoonte is later overgegaan op de pizza.…
Recepten voor pizza’s met kaas, groente, vlees en vis. Maar ook zoete en bijzondere pizza’s.
Onze verre voorouders gebruikten al kruiden, olijfolie en knoflook om brood of pasta op smaak te brengen. Die gewoonte is later overgegaan op de pizza.…
Waar je in Italië ook pizza eet, sommige smaakcombinaties zie je overal op de kaart staan. Al dan niet met wat kleine locale verschillen. Wie kent ´m n…
Als je zelf pizza's gaat bakken, dan hou je wel eens een bolletje deeg over. Helemaal niet erg, want vers gemaakt pizzadeeg kan je prima invriezen voor…
We vliegen naar Rome vandaag voor een traditioneel recept uit de Romeinse pizzakeuken: panzerotti met hamvulling. Panzerotti recept Panzerotti zijn g…
Hieronder vind je een Napolitaans pizza recept voor een 'Ripieno classico' (dubbelgevouwen pizza). Het recept is van de Napolitaanse pizzabakker Ciro C…
Bij pizza denk je meestal aan hartig. Logisch. Maar je kan met pizza ook heel goed de zoete weg inslaan. Zoals deze pizza met appel en honing. Zoe…
Voor de Napolitanen bestaan er eigenlijk maar 2 pizza's: de Margherita en de Marinara. In een vorig blogje gaf ik je het officiële Napolitaanse recept …
Volgens de Napolitanen, die hun stad Napels beschouwen als de bakermat van de pizza, bestaan er eigenlijk maar 2 pizza's, namelijk de pizza Margherita …