Pizzadeeg kneden: met de hand of met de keukenmachine
Pizzadeeg kneden kan met de hand of in de keukenmachine. Of in een speciaal daarvoor ontworpen deegmachine. Maar wat levert nou eigenlijk het beste…
In de blogjes over pizzadeeg maken krijg je heel veel tips en trucs om zelf perfect pizzadeeg te maken.
Pizzadeeg kneden kan met de hand of in de keukenmachine. Of in een speciaal daarvoor ontworpen deegmachine. Maar wat levert nou eigenlijk het beste…
Hoe maak je pizzadeeg in een broodmachine? Ik help je op deze pagina graag op weg met heel veel nuttige tips en een paar belangrijke aanwijzingen. En i…
Als je jouw pizzadeeg lang laat rusten, bijvoorbeeld meerdere dagen in de koelkast, dan verschijnen er soms zwarte puntjes in je deeg. Wat zijn deze sp…
Water is voor pizzadeeg een héél belangrijk ingrediënt. Een magisch ingrediënt zelfs. Want meer of juist minder water in je pizzadeeg heeft veel effect…
Kan je pizzadeeg maken met melk of ei? En wat doen deze ingrediënten precies met je deeg? Het antwoord, plus een mooie ei-anekdote uit Sicilië, lees je…
De Pizza New York is van alle pizza's misschien wel de makkelijkste om thuis na te maken. Op deze pagina vind je alles wat je maar zou willen weten ove…
Wilde je tot voor kort zelf glutenvrije pizza maken, dan was je min of meer aangewezen op de klant en klare voorverpakte glutenvrije pizzabodem uit de …
Bestaat er zoiets als gezonde pizza? Of gaan gezond en pizza gewoon niet samen? Ik geef je hier een flink aantal tips, want zelf gezonde pizza maken is…
In dit blogje lees je alles over de pizza variant 'Pinsa Romana' die de laatste tijd aardig populair aan het worden is. Je krijgt van mij ook het recep…
Hoeveel gist moet er in pizzadeeg? Dat lijkt een simpele vraag. Maar bij het maken van pizzadeeg is gist eigenlijk het meest lastige ingrediënt als het…