Pizzadeeg maken met de 60-regel
Pizzadeeg maken kan op verschillende manieren: nauwgezet volgens een recept iets minder strikt, wel met een recept, maar ook een beetje op gevoel…
In de blogjes over pizzadeeg maken krijg je heel veel tips en trucs om zelf perfect pizzadeeg te maken.
Pizzadeeg maken kan op verschillende manieren: nauwgezet volgens een recept iets minder strikt, wel met een recept, maar ook een beetje op gevoel…
Als je zelf pizza maakt, dan gaat er wel eens iets mis. Je deeg rijst niet, of zakt na verloop van tijd helemaal in. Of je pizzabodem scheurt zodra je …
De makkelijkste manier om pizzadeeg te maken en te laten rijzen, is op kamertemperatuur. De meeste hobbybakkers zullen hun pizzadeeg vaak op deze manie…
De ene bloem is de andere niet. In dit blogje ga ik wat uitgebreider in op de 'sterkte' van bloem. Want die sterkte (of kracht) is voor iedere bloemsoo…
De klassieke manier om pizzadeeg te maken is met deze 4 ingrediënten: bloem water gist zout Dit blogje / filmpje is een beetje een experim…
Je maakt jouw zelfgemaakte pizza stukken gezonder door het deeg te maken van volkorenmeel. Ik geef je een goed recept voor een 100% volkoren pizzadeeg.…
Een italiëplein-bezoeker mailde mij over een probleem bij het maken van zijn pizzabodem. Ik weet zeker dat heel veel van jullie dit probleem ook wel ee…
Zelf pizza bakken begint natuurlijk met het maken van een goed pizzadeeg. Stap één is altijd het mengen en kneden van de bloem, het water, de gist, het…
Pizzadeeg invriezen, kan dat? Het antwoord is simpel: ja dat kan. In dit blogje laat ik je zien op welk moment na het deeg maken je pizzadeeg het beste…
Pizzadeeg maken is de leukste vorm van scheikunde die ik ken. En het mooie is: je hoeft zeker geen afgestudeerd bèta te zijn om een goede pizza te bakk…