Je leest het goed, italiëplein heeft zo voor het begin van alle feestdagen een wel heel smakelijke actie… 

Een half jaar gratis Italiaanse koffie !

Koffieplaza

In samenwerking met Koffieplaza geeft italiëplein een half jaar gratis Italiaanse koffie (ter waarde van €125) weg! En het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je aanmelden voor de nieuwsbrief van italiëplein. Je krijgt dan 1x per week een overzicht van al onze nieuwe berichten in je mail, aangevuld met leuke extra's zoals nieuw verschenen Italië-boeken. Zo mis je niente!

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van italiëplein
 

De koffie wordt verloot onder alle nieuwsbriefabonnees. Ook als je onze nieuwsbrief al krijgt ding je dus mee naar deze geweldige prijs!

Varesina Caffe

Varesina & Caffe Rio’s

Win je deze fantastische hoofdprijs, dan krijg je van ons in totaal 6 kilo koffiebonen van de Italiaanse merken Varesina en Caffe Rio's. Beide koffiemerken worden gebrand in de ultra moderne koffiebranderij Torrefazione Rio’s van de Italiaanse familie Maffina. Hun branderij staat net buiten het centrum van het Noord-Italiaanse stadje Varese.

De winnaar van deze actie krijgt van ons de volgende melanges:

Caffe Rio's3 kilo caffè Rio's
Deze donkergebrande is op basis van 50% arabica en 50% robusta.Een volle extra krachtige koffie met een donkere crema, een geschenk voor de liefhebber van een extra krachtige koffie

1 kilo Varesina Plata Varesina Plata
Deze donker gebrande melange (60% arabica en 40% robusta) heeft een cacao/aardesmaak met een tikkeltje zoet van honing erin. Een volle koffiesmaak en rijke koffiegeur met een dikke, donkere crema 

Varesina Martin

1 kilo Varesina Martin 
Deze melange (80% arabica en 20% robusta) geeft een milde smaaksensatie met een klein licht zuurtje in de afdronk

 

Varesina Silver

1 kilo Varesina Silver
Een hoogwaardige melange (100% arabica) met een 'zoetige' smaak; neigt een beetje naar amandelen met chocolade. Mooie volle crema, met een klein zuurtje in de afdronk. 

(PS: en voor iedereen die naast de hoofdprijs grijpt, hebben we een bakkie troost…dus meld je snel aan voor de nieuwsbrief)

UPDATE: deze winactie is afgelopen, de winnaar is bekend gemaakt via de nieuwsbrief en heeft de prijs intussen ontvangen.