Het is deze week Giorgio Locatelli-week op italiëplein! Deze Italiaanse topchef veroverde in 2007 Nederland met zijn geweldige kookboek Made in Italy. Eigenlijk was dit boek – ruim 600 pagina's dik – ook veel meer dan een kookboek, want de recepten werden door Locatelli persoonlijk ingepakt in mooie verhalen over zijn jeugd en over de liefde van de Italianen voor eten en culinaire tradities.

Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Giorgio Locatelli op Sicilië

Locatelli heeft Made in Italy onlangs een vervolg gegeven met zijn tweede kookboek Made in Sicily. Locatelli kreeg, naar eigen zeggen, tranen in zijn ogen van de intense smaak van alles dat hij op Sicilië at. De culinaire rijkdom van het eiland staat in zijn nieuwe boek centraal en uiteraard is de aanstekelijke combinatie tussen recepten en mooi verhalen gebleven. 

3x kans op Made in Sicily

Italieplein geeft deze week maar liefst 3 exemplaren weg van Locatelli's boek Made in Sicily (ter waarde van € 34,95). En het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je aanmelden voor de nieuwsbrief van italiëplein. Je krijgt dan 1x per week een overzicht van al onze nieuwe berichten in je mail, aangevuld met leuke extra's zoals de Italiefoto van de week en nieuw verschenen Italië-boeken. Zo mis je niente!

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van italiëplein
 

De 3 kookboeken worden verloot onder alle nieuwsbriefabonnees. Ook als je onze nieuwsbrief al krijgt ding je dus automatisch mee naar deze geweldige prijs!

Behalve deze winactie verschijnen deze hele week op italiëplein verschillende berichten, recepten en verhalen van en over Giorgio Locatelli. Al deze berichten vind je op onze speciale Giorgio Locatelli-pagina en op onze facebookpagina.

Update 13/12/2012: deze actie is afgelopen.