Pizza ripieno - dubbelgevouwen pizza - recept uit het boek Pizza van Alba Pezone

Om alvast wat pizza-inspiratie op te doen voor de aankomende feestweken, heeft italiëplein een winactie om je vingers bij af te likken…

Pizza winactie

italiëplein geeft namelijk 2 exemplaren weg van het schitterende kookboek ‘Pizza’. Dit 360-pagina’s (!) dikke pizza-boek staat boordevol tips & trucs, recepten en geheimen van Napolitaanse meesterpizzabakkers. Als je dit kookboek nog niet kent, dan lees je in onze recensie waarom dit zo’n goed boek is.

Jouw favoriete pizza recept

Wil je kans maken op een van de exemplaren van Pizza?
Stuur ons dan jouw beste pizza recept !

Jouw recept kan een combinatie van ingrediënten zijn die je zelf hebt bedacht. Maar het mag ook een eigen variatie zijn op een bestaande klassieke pizza zoals de Margherita. Iets totaal gewaagds mag trouwens ook…als het maar een lekkere pizza is.

De beste en opvallendste recepten plaatsen we – met naamsvermelding + een link naar bijvoorbeeld jouw blog, site of facebookpagina – in de rubriek pizza recepten op italiëplein. Van deze recepten worden er uiteindelijk 2 nog eens extra beloond met een Pizza-boek.

Pizza recept insturen

Jouw recept insturen kan per mail of via onderstaand formulier. Stuur bij voorkeur ook een foto mee van jouw pizza-creatie. Inzenden kan tot en met zondag 15 december 2013. De 2 winnaars van het boek maken we snel daarna bekend.

[contact-form-7 id=”6618″ title=”Winactie Pizza”]